Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    válasz Tenken #11300 üzenetére

    Hát te a zöldet nem ismerem de erősebb a rugója valamivel. Ha bár egy kéket kipróbálnál, akkor abból kiderülne, hogy kék vagy zöld (netán clear). A zöld az értékek szerint azt gondolom nem sokkal, de érezhetően keményebb lehet.
    Az átlag membrános kalapáló usernek a kéket tipikusan túl lágynak mondják, én is lenyomom fenékig de nekem attól tetszik, lehet, idővel megszokom. A cleart a model m-hez hallottam hasonlítani rugú erősségben, azt már sokallják egyesek és kicserélik a rugókat benne gyengébbre (de azt nem tudom akkor mitől lesz más mint egy zöld vagy kék, de mindegy).

    (#11304) birno
    Ha dolgozni is kell akkor lehet, hogy egy barna kapcsolóst érdemes (cherry mx brown), annak nincs az a click hangja. Esetleg gumikarikák a billentyűk alá, az még tompítja a hangot ha erősen csapkodod. De ha megtanulsz rendesen írni rajta akkor a barna elvileg halk kell legyen, elég fent van az érintkezési pontja.
    Ha színes kell akkor elsősorban a Duckyt szokás ajánlani mint legjobb minőségű háttérvilágításos. Ducky Shine a neve azt hiszem, a Shine 2 az aktuális modell. Drága. Ha a pénz számít akkor én lehagynám a háttérvilágítást és megnézném a quickfire rapidot.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák