Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    Genius KB-21E billentyűzetet használok jó pár éve, és tudtommal a mai napig kapható 5e Ft alatti áron. A tapasztalataim:
    Kényelmes, a gombfeliratok egyáltalán nem kopnak, a Calculator gomb pedig a világ leghasznosabb dolgai közé tartozik (számomra). Az Internetes gombokat sosem használtam, szerintem parasztvakítás, de a multimédiás gombok már elengedhetetlenek számomra. A görgőt alig párszor használtam, és az átprogramozható Word és Excel feliratú gombokat sem használom semmire (bár egy időben beállítottam, hogy pl. Total Commandert indítson, stb, de abbamaradt). A csuklótámasz része nem tetszik: rögtön az első napon sikerült letörnöm róla, szóval az valahogy bénán van megoldva. Most 4 pöcök helyett csak 2 tartja, ami bőven elég, nem lötyög, meg ilyenek, csak ugye a tudat, hogy le van törve... Amúgy normális kurzor fölötti hatos, plusz jól elkülönített Sleep gomb, amit véletlenül nem lehet megnyomni, szóval rendben van. És amikor megvettem, utána az volt az érzésem, hogy gyorsabban tudok gépelni rajta, mint az előző billentyűzeten (ami valami Samsung volt).
    Amikor vettem, egy rakás boltot végigjártam, és nyomkodtam a multimédiás billentyűzeteket, de egyedül ennek tűntek használhatónak a plusz gombjai.
    Ajánlom.

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák