Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Nos, én is billentyűzetet keresnék (mily meglepő :) ). Az alapprobléma viszont a következő volna: vettem egy új számítógépasztalt, és a monitor azon hátrébb van, mint a régin (közelebb hozni kényelmi szempontból nem akarom). És emiatt este nem világítódik meg igazán a bill... Tehát kéne venni olyat, ami világít :) A másik érv, hogy a jelenlegi egy már több, mint 5 éves Genius...csereérett lassan.
    Szóval, nézegettem itt-ott...és csak olyan bill-t láttam Revoltec-éknél, ami teljes egészében világít, tehát maguk a gombok vannak alulról megvilágítva. Nekem viszont inkább olyan kéne, ahol csak maguk a betűk tündökölnek, kb mint a Logitech G15-nél...viszont az nekem heroinár :( Láttam emellett matricát, amit rá lehet ragasztani a gombokra, és az fluoreszkál :) Nem tudom, próbált-e már valaki ilyesmit...mennyire használható / tartós megoldás?
    Szóval, a lehetőségek:
    1. Teljesen világítós Revoltec bill.
    2. Valami jófajta sima bill+fluoreszkálós matrica
    3. Szintén valami jófajta sima bill+asztali lámpa :D
    4. Hagyjam úgy, ahogy van, ne vegyek semmit, ha ez a bill még jó és menjek a fenébe a hülye kérdéseimmel :DDD

    Előre is köszi :)

    [Szerkesztve]

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák