Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    válasz nyunyu #21336 üzenetére

    Játéka válogatja, hogy melyik mit figyel. Én konkrétan a Blizzard játékokkal játszom, azoknak van egy közös launchere, ami a háttérben futtat egy guardiant, ami (többek közt) egy direkt ilyen ellenőrzésekre írt célprogram. Nem csak a futó programokat figyeli, a gombnyomásokban is észreveszi az ismétlődő mintát, még akkor is ha te nyomod le kézzel (nyilván elég kevés az esélye, hogy két órán át nyomkodj egy sorozatot ezredmásodperc pontossággal, hacsak nem vagy valami kiborg).

    Én próbálkoztam egy kő egyszerű saját programmal, amiben random pontatlanságot raktam a várakozásba, arra azonnal beszóltak, de volt rá példa, hogy makrós billentyűzet miatt tiltottak ki accountot, mert az illető olyan célra használta, amit már nem tolerálnak (anit-afk).

    Elég sokat leveleztem erről a Blizzard supporttal, miután a szoftveres próbálkozásaim után szemrebbenés nélkül letiltották az acountomat, de végül feloldották a tiltást, és abban maradtunk, hogy a "gamer" perifériák által kínált lehetőségeket a szabályzat ellenére (az ugyanis még ezt is tiltja) tolerálják egy bizonyos határig, amíg tényleg csak kényelmi célra használja őket az ember, és nem él vissza velük.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák