Új hozzászólás Aktív témák

  • 01velemeny

    csendes tag

    válasz Domonkos #22507 üzenetére

    Köszi a választ. De ez az, hogy nincs benne a kapcsoló keresztje tövig a kupakban, ha o-ringezed. A kapcsoló mozgó keresztje akkor "dugódik" a billentyűbe, ha leér az aljára és innentől annyit fut bele a billentyűbe, amennyi útja a billentyűnek még van. Na ez a gond és emiatt fut bele kevesebbet, mert az o-ring megállítja (2 rajz).
    Normál esetben nem a kupak szélső pereme kattan az alaplemezen, hanem a billentyű belső keresztje ütődik a cherry kapcsoló álló kávájának.
    A billentyű kinézetében igazad van, nem így néz ki, de az ütközési felületek, és a mondanivaló ekvivalensen van ábrázolva azért, hogy látható legyen, mert egy külső peremen már nem látnál át.

    Ezen mutatok egy olyan billentyűt, ami már komplettebb, de had ne kelljen már lemikrométereznem és CAD-eznem, szerintem érthető amit szeretnék mondani. Meg nézd meg 7 kolléga képét amire a válasz is ment.
    A billentyűzet gyári paramétereit módosítja a változás kisebb-nagyobb mértékben ami lehet érezhetőbb, lehet kevésbé, de nem véletlenül így hozzák forgalomba.

    Szerinted miben vagy valóban különleges? Jól gondold meg; 7,5 milliárd versenyző van.

Új hozzászólás Aktív témák