Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsiráfnyál

    aktív tag

    A Cooler Master Masterkeys Pro kupakjai mennyire kopósak ? A Corsair K95-ről olvastam, hogy ott ez egy elég komoly probléma, ez meg egy annál jóval olcsóbb billentyűzet. Ellenben a jelenlegi 8.000 Ft-os random Genius-om abszolút kommersz kupakjain 5 év után is sértetlen a festés (bár az nem háttérvilágításos, gondolom arról a fehér karakterek tudnának lekopni, ezekről meg a fekete "háttér", ami nem tudom, könnyebb, vagy nehezebb kopást jelent).

    Szóval mennyire kell attól tartani, hogy mondjuk 1 év után megkopik a kupakok festése, illetve ha ez a helyzet áll elő, vajon fedi-e a gyártói garancia (amiből 3 évet adnak rá), vagy ha nem, rendelhető-e hozzá külön kupak szett (valahol azt olvastam, hogy igen, de én nem találtam ilyet). Borsófőzelékkel rendszeresen leönteni nem fogom, de a tenyerem viszonylag izzadós fajta. Más fajta meghibásodástól nem tartok, gondolom ha meghal benne egy LED, vagy kapcsoló, az biztos garanciális probléma, de kupak szettre nem szeretnék 1 év múlva tízezreket költeni, ettől félek egy kicsit.

    Látom megérkezett hozzá a [magyarítás], ez most akkor UK layouthoz 100%-osan megfelel, nem maradt ki belőle semmi ? (ha jól értem, az első verziója hiányos volt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák