Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    Sziasztok !

    Szeretnék segítséget kérni tőletek mech billentyűzet vásárlásban. Azért nem töltöm ki a sablon szöveget mert már többé kevésbé tudom hogy mit akarok.Közel az összes review-t , videót , felhasználók témázgatását elolvastam.(angol és magyar nyelven is)
    Az alábbi billentyűzetek között vacillálok : K95 ,K70 , CM PRO L (RGB nélküli) , (ASUS ROG CLAYMORE)
    Játékra és intenzív gépelésre lenne használva ezért is döntöttem a barna kapcsolók mellett.Szeretnék végre valahára egy prémium kategóriás strapabíró mech billentyűzetet. A K95 platinum nagyon tetszetős mert mindent tud amire szükségem volna de az az árcédula .... ez az egy dolog ami eltántorít a megvételét illetően ehhez kapcsolódóan vannak olyan funkciói ami nagyon tetszenek de például ez az RGB világítás ... szép szép de számomra teljesen felesleges ... ha csak 1 színben világítana pl fehér de -10k val olcsóbb lenne már rég megrendeltem volna és nem írnám ide a kínomat :DDD
    Mi a helyzet gomb kopás téren ? (K95) olvastam valahol hogy kophatnak :F
    Van ezekből ISO kiosztás ? Főleg a K95 esetében érdekelne.
    Nektek mi a véleményetek ?
    A driveres problémák mára már megoldódtak ?
    Biztosan hülyének gondoltok hogy ha már keret és igény is van rá akkor mi a f*szt vacillálok a K95 megvételén de nekem 65 ropi csak egy billentyűzetre úgy hogy az extrák nélkül már 33k ért is kapnék ... nem könnyű döntés ugyanis nem akarok minden 3 évben másikat venni.
    (Így utólag örülök hogy türelmesen vártam és nem dobtam ki egy szutyok átmeneti billre egy forintot sem.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák