Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz ilyen_85 #48945 üzenetére

    1.: Vagy olyan kinai oldalrol, ahonnan olcso a szallitas vagy egy eu-n beluli webshopbol, ahol tuti nem lesz vamolva (mit jelent az hogy eredeti?)
    2.: Altalaban igen, de vannak kivetelek - ha linkelsz pontosan kapcsolot es pcb-t, akkor lehet hogy meg tudjuk mi is mondani
    3.: cherry mx brown-t, aka. cherry mx sand-et, aka cherry mx shit-et nem. Az outemu sky vagy akarmelyik zealios, tovabba a reddites meme switchek mind jobbak.
    4.: Anyag, vastagsag, felirat. Anyaga legyen PBT vagy POM; semmikepp nem ABS, mert utobbi gyorsan kopik/fenyesedik. Masodik egyertelmu. Ha szeretnel feliratozast, akkor olyan eljarassal legyen keszitve, ami ellenall a kopasnak is: double-shot vagy dye sub. Ezekrol mar irtunk boven. Ha erdekel, akkor keress vissza a topikban!
    5.: Elobbi valasz. Nem a feliratozastol fog fenyesedni, hanem az anyagtol. Az olcso billentyuzetek ABS-t hasznalnak, ami nem annyira ellenallo, de olcso.

    Jah igen: Nincs olcso es jo minosegu kupakszett.

    >A spacebar osztása mire jó?
    Mert altalaban gepeles kozben az egyik huvelykujjad nem csinal semmit. Ha split a spacebar, akkor a masik felere tudsz egy ertelmes es konnyen elerheto funkciot rakni. Nalam a backspace van most, de az esc sem hulyeseg, ha pl vim-ezel.
    Ugyanigy a caps-lock is tul jo helyen van ahhoz, hogy ertelmetlen feladatot lasson el :(

    [ Szerkesztve ]

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák