Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Peter Kiss #5100 üzenetére

    MK250-ről már elég sokat írtam itt. Olvass vissza párat. Egész jól használható, 1-2 apró érdekessége van.
    Maga a billentyűk teljes méretűek, de látszatra inkább egy noti billentyűire hasonlítanak. Szóval olyan laposabb fajta. De gépelni teljesen tökéletesen lehet rajta. Ami számomra furcsa volt, hogy néha a SHift gombot mintha később engedtem volna fel, ezért nemcsak az első, hanem a második betű is nagy lett. Ez szerintem nem működési hiba, inkább csak a lapossága miatt lehet. A másik érdekessége az elforgatott Home-End,.. gombok. Na, ezzel nem tudok mit kezdedni. Szöveget gépelni teljesen jól lehet ezzel a billentyűzettel, mert kényelmes, meg halk, meg minden, de programozni képtelenség. Programozáskor ui. az ember ír 2-3 szót, aztán ugrál összevissza, fel-le, előre hátra. És az ehhez szükséges gombok baromira nem ott vannak, ahol eddig megszoktam. Ezért ma már be sem vittem a melóhelyre próbálgatni.
    Viszont sajna ez is matricás, ha oldalról jön a fény, marhára zavaró lehet, ha egyébként a szobában nincs világos. Ebből a szempontból a Microsoft WIreless (már megint 2Shift-es betű :) ) lett volna a befutó, mert azon gravírozva vannak a feliratok. De az meg nem 2.4GHz, ezért kérdéses a hatótávja.

    Mit értesz egyébként a rendes felmatricázáson? A @ pl. mindíg a V betűn van.
    MÉgegy apróság (bazeg megint... :W ). Szóval a Microsoft hívja Wirelessnek a billentyűit, a Logitech Cordlessnek hívja. Erre én is tegnap figyeltem fel, így talán könnyebben találsz infót a guglival :))

Új hozzászólás Aktív témák