Új hozzászólás Aktív témák

  • mhorvat

    senior tag

    válasz vlevi #5195 üzenetére

    Gondolom telefonnál valamivel könnyebb megoldani, mert alapból kisebb gombok vannak, kisebb szerkezet, illetve igen kicsi a leütési útjuk. Klaviatúránál nagy és sok gomb, több mm-es mozgás, magába a gombba történő LED integrálás pedig nyilván drága és időigényes munka, főleg bekötni (pedig ez lenne a frankó megoldás), nem a gomb alá tenni a LED-eket.

    Amúgy meg, a Logitech a 10-15.000 Ft feletti cuccaival a drága, de jó kategóriában van és szinte mondhatni, hogy monopolhelyzetben (legalábbis ami az innovációt illeti, biztosan). Az meg, hogy ezek nem a magyar pénztárcához vannak belőve, hát sorry a részükről. Magamból kiindulva, én sokszor mondom, hogy inkább legyen valami drágább, de akkor ne kelljen kompromisszumot kötnöm, legyen összerakva, minden igényem elégítse ki. Más kérdés, hogy mikor ezt meg is csinálják (pl. Logitech Illuminated Keyboard), meg már nem veszem, mert más dolgokat jobban preferálok. De amúgy a Logitech ezeket az embereket keresi (és találja is meg), akik a minőségi cuccért hajlandóak fizetni. Mert ahhoz gondolom kétség nem fér, hogy "guzi" kis dolgokat csinálnak.

    De visszakanyarodva feltevésedhez: nem, valószínűleg nem technikai akadálya van annak, hogy megoldják a szép háttérvilágítást. Ez olyan, mint hogy ténylegesen notebook vékonyságú klaviatúrát miért nem csinálnak asztali géphez, rendes layouttal? Egyszerű, csupán alapfunkciókat ellátó, de minőségi és szép mobilt miért nem csinálnak? Erre mind-mind nagy igény lenne, de nem csinálják meg, mert... nem trendi? nem ezt mutatják ki a piaci igények felmérései? sz*rnak rá? :U

Új hozzászólás Aktív témák