Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Füleske #5266 üzenetére

    Nekem az mk320 pár dolog miatt nem tetszik (egyik rendszergarázdánknak a cégnél az van)
    - Nincs rajta insert billentyű (van, csak nagyon eldugva), helyette egy duplamagas DEL van. És persze a hatos (itt 5) blokk elforgatva.
    - Az, ami a rendszergazdának van, zörög, mint állat.
    - Mediamarktban nézegettem, és a hozzá adott egér szerintem gyerekméret, annyira apró. Érzésre feleakkora, mint a fapados Microsoft egerek. Az Mk250-hez nagyobb egeret adnak

    Vezetékes billentyűből azért van választék. Labtec, Trush, Hama, speedlink és társai alapból szóba sem jöhetnek, de a többiből nem név alapján választok, hanem bizonyos szempontok alapján.
    - Ne csattogjanak a gombjai. Ez lutri, mert pl. a Genius billentyűk hajlamosak 1-2 hónap használat után elveszteni a gumiharangok rugalmasságát, és onnantól kezdve a billentyű mindenféle csillapítás nélkül csapódik neki az aljának. Nem csak hangos, de az ujjam izületeit is kikészíti. De hozzá kell tennem, Logitechből is láttam már ilyet.
    - Lehetőleg ne legyenek a gombjai nagyon szétvariálva. Ennek ellentmond az Mk250, mert itt a 6-os blokk el van forgatva. Programozásra nem is tudom használni, de itthon, ahol szinte csak szöveget gépelek, teljesen elfogadható, mert itt még belefér, ha néha oda-oda kell nézni.
    - Normális méretű funkcióbillentyűi legyenek. Azokat az apró vackokat, amiket mostanában funkcióbillentyűnek csúfolnak, ki nem állhatom.
    - És végül 1 dolog, amit ma már sajnos szinte lehetetlen kikerülni. NE matricázva legyenek a feliratok! Főleg egy fekete billentyűzeten, mert ha lámpa van az asztalon, akkor az sokkal nehezebben látható.
    - Az előző ponthoz kapcsolódva, jó, ha fehér. Na, ez is olyan, ami már szinte nem is létezik, csak elvétve, és olyankor általában az előző pontoknak nem felel meg.

    Dórtnélkülivel még nincs negatív tapasztalatom, mert ez az első, amit használok (logitech mk250) Amíg nem merül le az elem, addíg biztos jó. A szopás gondolom akkor kezdődik, amikor kezd lemerülni az elem, és épp nincs itthon, amit belerakjak...
    De azthiszem, én belenyúltam a jóba, mert olvastam elég sok vezetéknélküli tesztet, és tényleg sokszor szidják a kihagyást, pontatlanságot, satöbbi. De ebből a szempontból az Mk250 nagyonjó. Nem érzek különbséget a korábbi drótos (Logitech Internet 350), és a mostani között.

    Egyébként én még ezt is megnézném, ha drótosat akarnék :

    MS Wired desktop 600

    Bár, tartok tőle, ugyanolyan vacak minőségű matricák vannak rajta, mint a Wireless 1000-en.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák