Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz Aljasvip #58910 üzenetére

    Gateron (brown) vs Cherry MX (brown):
    Sok kulonbseg nincs, majdnem teljesen ugyanaz a ketto. A gateron egy kicsit mellyebb, olyan tekintetben, hogy nagyobb a pretravel es lentebb is kapcsol vagy .5mm-rel. Nekem emiatt jobban tetszik. Bar azt meg kell hagyni, hogy a cherry-nek meg mindig jobb a QC-je.

    >Van valami buktató a CK530/550 szériában? A kupakok lennének rosszabb anyagból?
    Semmi. Megjelenese ota ez a legolcsobb altalunk is ajanlott HU+RGB+mecha billentyuzet. Nagyon sokaig nem volt ilyen, de a CM modellje megjelenesekor teljesen realisan is volt arazva. Nem tud semmi extrat; a kupakok nem kiemelkedoen jok, az epitesi minosege sem lep meg semmivel az arat figyelembe veve, ellenben kifejezetten rossz tulajdonsaga sincs. Aki az elobb emlitett 3 parameterrel keres billentyuzetet, annak ez egy jo valasztas.

    A Ducky a hazat es a kupakokat tekintve siman jobb. Minosegibb es ezaltal az osszhatas is jobb. Persze csak ha a double-shot PBT verziokbol valasztasz. Ez az masik billentyuzet ami tenyleg megeri a felarat.

    Numpad:
    Ha kell, akkor en kulonallot vennek, pusztan a szemelyreszabhatosag miatt. - Abban az esetben, ha a fo billencsem staggered szeletelesu.
    Tovabba en sosem vennek vagy hasznalnek numpadot, ha legalabb ortho vagy columnar staggered billentyuzetem van. Helyette csinalnek egy kulon reteget valahova a jobb kez ala, mint numpad-reteg es ugy ernem el a funkcioit. (Amugy szuksegtelen a felteteles mod, mert pont igy hasznalom... :U ) Gyorsabb valtani, nem kell keresgetni es sokkal kenyelmesebb is, mert nem feltetlen kell korlatozom magam numpad meretre vagy elrendezesre.

    [ Szerkesztve ]

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák