Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Mclovin #59758 üzenetére

    Ezt neked kell eldönteni,

    A 40-60 dollár is igazából még mindig csak az olcsó kategóriát jelenti (a kinézett készlet számít olcsónak), a 60-80 dollár a középkategóriát (amiben találni nagyon is jó darabokat), afelett pedig már nem az AliExpressről vásárol az ember kupakokat random gyártótól. Fontos megjegyezni, hogy dyesubbal nem érhető el a sötét háttér-világos felirat, csak a világos háttér-sötét felirat (az ezt kiküszöbölő reverse dyesub pedig még extrának számít és drága folyamat). Ha nézelődsz, mindenképpen nézd meg a vevők fotóit is, azok sokkal többet érnek, mint a gyártói képek.

    Tai-Haót is nézzél, közepes vastagságú PBT doubleshot, valószínűleg most is egy általuk gyártott kupakkészlet van az Anne Prón. Ők a háttérvilágításos kupakokra vannak rámozdulva, szóval a feliratok háttérvilágítás nélkül nem biztos, hogy jól fognak látszani.

    Az Anne Pro 2 egy teljesen jó 60%-os billentyűzet, ne az alapján sorold be, hogy neked mennyibe került. Ha tervezed, hogy leváltod, akkor célzottan arra való kupakkészlet helyett lehet, hogy érdemes olyat nézni, ami támogatja azokat a kiosztásokat is, amelyek szóba jönnek nálad, mint utód.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák