Új hozzászólás Aktív témák

  • luks

    kezdő

    1.Mekkora összeget szánsz rá?
    Maximum 25.000 HUF.

    2.Használt szóba jöhet?
    Nem.

    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
    Jelenleg membranos billentyuzetet hasznalok.

    4.Mire használnád a billentyűzetet?
    Kizarolag gepelesre. Esetenkent napi 8-10 oraban.

    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
    Mechanikusat, barna kapcsoloval.

    6.Van konkrét modell ami tetszik?
    Redragon K552 (20k, Outemu Brown, muanyag haz). Az Amazon-on a 20 ezres ertekelesi szamok magaert beszelnek es a ket nappal ezelotti 13 ezres MM-es ar is az volt. Sajnos tetovaztam. Az aktualis aran sajnos nem tudom elviselni azt ronda Redragon logot, illetve a gaming font sem igazan szivem csucske. Raadasul muanyag hazas.
    Hama uRage Exodus 850 - RDX m3chanical (25k, Outemu Brown, fem haz?, ket lepcsos magassag allitas). Eloitelet, de ennek a gyartonak a billentyuzeteert sokallom az arat. A marka nemileg ellenszenves, regen nem a minosegrol volt hires. Nem tudom, hogy ma mit kepvisel. Errol a billentyuzetrol olvasni erdekes dolgokat. Bizonyos megvilagitasi modban bizonyos gombok nem ugy vilagitanak, mint a tobbi. Ez nagyjabol visszaigazolja a jelenre nezve is, hogy regen mit kepviselt a gyarto. Pedig kepeken elegge egyben van. Kiprobalni nem tudom egyiket sem. Sajnos itt is jelen van ez a gaming font. A kurzor billentyuknel talalhato karmot valahogyan, vagy legalabbis konnyebben megemesztenem, mint a Redragon-nal fentebb emlitett logot. Ennyi penzert kapni tenyleg jot (szerintem), Kingston HyperX Alloy FPS Pro szemelyeben. Cherry MX kapcsolokkal, fem hazban, igaz az sajnos nem magyar kiosztasu.
    SPC GK630 (19k, Kailh Brown, fem haz, ket lepcsos magassag allitas, cserelheto kabel). Letisztult, a gaming bullshit-nek immar semmi jele. Femhaz, megjelent a cserelheto kabel is, ami nem rossz, meg ha hurcolni sem fogom es nem vagyok egy kabeltoros tipus sem. Errol a billentyuzetrol kifejezetten sok hasznos infot nem talaltam. Talan csak ez tart vissza a rendelestol, illetve hatha valamit nem vettem eszre a kinalban es tudtok valami jobbat. Nalam most ez a befuto.
    (A CK530 V2 (MX Cherry brown, fem haz) talan beleferne a keretbe, ha lehet kapni es ha lehetne, lenne belole magyar. Erre csak a CK oldalan leltem.)

    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
    Magyar.

    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
    TKL.

    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
    A fenti arert cserebe nem lehetnek extra igenyeim, igy az extra igenyem a fenti arert elerheto leheto legjobb minoseg (fem haz es minel jobb kapcsolok). A vilagitasrol is lemondanek. A csuklotamasz, vezeteknelkuliseg, programozhatosag, software kifejezetten nem erdekel, arat novelo funkciok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák