Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Sziasztok,

    1.Mekkora összeget szánsz rá?
    10k, max 15k

    2.Használt szóba jöhet?
    Nem

    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le?
    Ozone Blade-et használok most, hasonlót keresnék, nem feltétlenül lecserélésről van szó, mert elsősorban egy másodlagos, "barátnő Warzone-ozik" géphez kellene, viszont mivel én veszem, ezért ha jobban megtetszik, mint a Blade, akkor az újat szeretném magaménak.

    4.Mire használnád a billentyűzetet?
    Legfőképp játék, ha enyém lesz, akkor munka.

    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.)
    Bevallom őszintén, azt sem tudom a Blade ezek közül melyik, tehát magam sem tudom, milyen kéne, viszont az biztos, hogy a hangos ne legyen (valamiért a mechanikus fajtáról erre asszociáliok, de javítsatok ki, ha nem így van).

    6.Van konkrét modell ami tetszik?
    A 2+ éves összefoglalóban linkelt ajánlott billentyűzetek listáját néztem, ahol az A4tech Bloody B120 nyomán az A4tech Bloody B120N lett a kiszemelt, viszont ez jelenleg csak cseh kiosztással kapható az alzánál. Tudom, hogy át lehet matricázni, viszont a hosszú í betű hiánya nálam sajnos kizárja ezt, volt már dolgom ilyen kiosztással és sosem tudtam megszokni.

    Talán a Hama uRage Illuminated2 (113784) az ami még szóba jöhet, viszont a magyar hivatalos oldalán a képen nincs í billentyű, bár más, magyar kiosztás-specifikus billentyűt sem látok, úgyhogy arra tippelek, hogy csak lusták voltak a konkrétan magyarról képet felrakni.

    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.)
    Kizárólag magyar. Vagy olyat, ami átmatricázva ugyanolyan lesz, mint a magyar, tehát legyen í billentyű, legyen 2 sor magasságú enter, hosszú backspace.

    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb)
    100%.
    Numpad kell, fn sor - ha az F1-F12 gombokat jelentik akkor az - is, kurzorblokk is.

    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.)
    Világítás kell, viszont ne legyen piros, hanem vagy kék, vagy állítható. Csuklótámasz is kell. Vezetékes megfelel, nem kell wireless. Programozhatóság nem feltétlen kell, ha van volume up/down, mute gomb.

    A válaszokat előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák