Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    Lenne egy elég speciális problémám. Vannak ezek az alt kódok. Pl. lenyomott alt mellett beütök egy karakter kódot a numpadon és megjelenik a betű. Pl. Alt+44 -> ',' (vessző karakter). Eddig OK. A probléma ott van, hogy ha a Num Lock-ot kikapcsolom akkor is csinálja, azaz ilyenkor a fenti billentyűkombináció visszalép két oldalt az alkalmazásban (Alt + balra nyíl funkció), és oda szúr be egy vesszőt (azaz egyszerre viselkedik navigációs gombként és alt kódként).

    Amennyire vissza tudok emlékezni (nagyon régen nem volt már numpados billentyűzetem), ez korábban (évtizedekkel ezelőtt) nem volt így, az alt kódok szigorúan csak Num Lock = On állapotban működtek. És most ez nekem nagyon nem jön jól, mert ez egy olyan billentyűzet (K780), amin nincs külön navigációs blokk, csak numpad, ezért jobb híján a numpadot kell(ene) navigációs blokként használnom. Lehet ezzel bármit kezdeni? (Mert így (billentyűzetként) eléggé használhatatlan...)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák