Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz L@co #65175 üzenetére

    Logitech G613: csak taktilisben létezik, Romer-G kapcsolókkal szerelik, amiket méregdrágán ugyan, de be lehet szerezni, ha baja lenne. A kupakkészlet más kérdés, ha nekiáll kopni, korábban láttam a Logitech oldalán külön kapható kupakkészletet, de eltűnt, AliExpressen 1-2 helyen akad, de ISO támogatás nélkül.
    Logitech G915: low profile.

    ASUS Claymore II: van belőle clicky is. Szervizelhetősége nulla, az egyedi felfogatású kapcsolók miatt kupakot sem veszel hozzá, ahogyan kapcsolót sem, és nevetségesen magas ára van.

    Corsair K63: csak piros kapcsolóval szerelik.

    És még vannak ugyebár a Keychronok. Az optikai kapcsoló előnye, hogy nagyon simán jár, hiányzik belőle a Cherry MX Red reszelőssége (mondjuk clickynél ez nem fog kijönni), kapcsolót AliExpressről lehet szerencsére szerezni, kupakból ugyanolyan kell rá, mint a hagyományos változatra, de ha az optikai oldallal történik valami a nyákon egy kapcsolónál, akkor azt nagyon nem egyszerű javítani.

    Üzemidőket nézzél mindenképpen (nem csak a hivatalosakat, hanem Redditen felhasználói tapasztalatokat), mert egyes billentyűzetek nevetséges akkuidővel bírnak.

    ---------------------
    [link]
    Ha valaki építeni akar nagyobb méretű billentyűzetet. Nem is tudom, hogy hány százalékosnak nevezzem, 96-nál több, 100-nál kevesebb, mert persze meg kell keverni a layoutot a kurzorblokk környékén, talán a 65% + numpad a legjobb elnevezés rá. Első group buy-a a tervezőknek, azaz nem bizonyítottak még szállítás terén, és nem is vendorokon keresztül fut, így rizikósabbnak nevezném a szokásosnál.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák