Új hozzászólás Aktív témák

  • #82860288

    törölt tag

    Sziasztok,

    Keresnék vezeték nélküli billentyűzetet lehetőleg egérrel egy szettben, hogy könnyedén tudjam átdugni és használni különböző eszközök között. Ha ez megoldható, az egérnek nagyobb méretűnek kellene lennie, mert hosszúak az ujjaim, így kellene olyan, ami ~12 centi hosszú.

    1.Mekkora összeget szánsz rá? - 15,000 huf
    2.Használt szóba jöhet? - Nem
    3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? - Cooler Master Devastator 3 Van egy másik szett vezetékes bill + egér kombó is és nagyon macerás a 2 szett egy asztalon, egyik a PC-ben, másik a melós laptopban. Kellene egy szett, aminél 1 USB dugó van és azt szabadon áthelyezhetem, amikor kell.
    4.Mire használnád a billentyűzetet? - Böngészés, Office / GSuite feladatok, videoszerkesztés - játékra nem kell, arra controllert használok, illetve néha jó lenne átdugni a streaming stickbe vagy csak a kanapéról a tévén használni néhány alkalmazást.
    5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) - Öhm...igen. :DDD Ami belefér ebbe az árkategóriába.
    6.Van konkrét modell ami tetszik? - Nincs, de elrendezésre legyen olyan, mint a mostani.
    7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) - Magyar kell és ISO gyors gépelés megszokása miatt, hogy QWERTZ vagy QWERTY mindegy, mert meg tudom cserélni a 2 billentyűt, de alapvetően QWERTZ kellene
    8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) - Numpad kell, multimedia billentyűk ha elérhetőek jó lenne, de jó az Fn-es megoldás is, méretre a jelenlegi is megfelel.
    9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) - Háttárvilágítás legyen kék (vagy fehér vagy jó az RGB is, mint a mostani ha állítható 1 szín); vezeték nélküli megoldás kell; kitámasztó, hogy megemelje kicsit a felső részt; egérnél az előre / vissza plusz gombok kellenek; Van tölthető ceruza akksim, de ez nem feltétel.

    Hirtelen más nem jut eszembe, árukeresőt nézegettem, de ott csilivili rgb 3 db-os angol kiosztású szettek vannak. Gondoltam arra is, hogy vennék egy USB splittert, és akkor csak egy dugót kell áthelyezni, de ez még mindig vezetékes megoldás, bár a melós laptop és saját PC között pont elég lenne. Bár ha ennyi pénzért nincs vezeték nélküli, akkor lehet a splitternél maradok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák