Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Molydeus #70953 üzenetére

    A 2048-as nekem is tetszik ezzel a dőlt betűs tipográfiával, viszont pont emiatt nem nagyon találnék hozzá passzoló, de 9009 modjainál sötétebb modokat.
    Az Extended 2048 készletek a klasszikus Apple billentyűzetek Oblique betűtípusát és színsémáját (=monokróm bézs) használják, így más hozzáillőt nem fogsz találni. Az egyetlen megoldás a házilagos dip dye, nyunyu már csinált ilyet, majd linkeli a hozzászólásait a témában. Vagy az unicorn barf accent mods készlettel lehet feldobni (rosszul rémlett, a /dev/tty-é futott ezen a néven).

    A dev/tty/ Triumph verziója lenne jó, ha lehetne kapni, meg lenne hozzá ISO...
    Group buy-on kívül a /dev/tty-ból a Drop kizárólag a saját billentyűzeteikhez való készletet forgalmazza, amelyek mindegyike ANSI. A készlet R4 (=row 4) alsó sorral jön és szürke módosítókkal. Így aztán majd az R3-ban (=round 3) lesz erre legközelebb lehetőséged, ha lesz egyáltalán R3. Az R2-ben (=round 2) minimalista vagy base kitbe tett ISO helyett International néven egy eléggé nagy NorDEUK készlet volt csak mocsok drágán (60 dollár rémlik), hogy érdemes volt két alpha kitet venni mindkét színű módosítóval, hogy az ISO támogatás készletre vetített ára "csak" magas legyen.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák