Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz nyunyu #70955 üzenetére

    Köszönöm!
    Kiváló érzékkel találom meg ezeket. :)
    Szép a 2048, de kellenének a sötétebb modok, inkább elengedem. Nem vagyok elég kalandvágyó, vagy ügyes ezekhez a házi megoldásokhoz.

    Ma újrakentem a két próba kapcsolómat a 205G00-val. Múltkor úgy tűnt, hogy "alul" kentem őket, megmaradt egy kis súrlódó hangjuk, ezért most láthatóan több lube-bal próbálkoztam, de azért még mindig nem tocsognak tőle. A PC tetejű Silent Red kapott egy másik rugót, már nem súrlódik, de érzetre még mindig nem olyan, mint a referenciának tekintett gyári Red Pro.
    A Milky Top-os hibrid Silent Red viszont még mindig súrlódik valahol, érezni és hallani is lehet, de nem találom, hogy melyik felület lehet az oka.
    Megjelent egy új zajforrás is, időnként olyan, mintha egy kis buborék pukkanna ki. Az első gondolatom az volt, hogy valóban ez történik, ha a hengerben túl sok a folyadék, amiben a Stem "tengelye" fut. Viszont van egy kis fémes hangja is, valószínűleg az érintkezőket hallom, amit eddig elnyomott a többi zaj.
    Sajnos ez így még nem az, amit várnék.:/ A TKL-t megcsinálom így, hátha közben jobban belejövök a kenegetésbe, másrészt azért hogy legyen hosszabb, használaton alapuló tapasztalatom velük.
    A 65%-osnál viszont arra gondoltam, hogy rendelek hozzá sűrűbb G0-t, hátha azzal jobb tudom adagolni a mennyiséget és jobban látszik, ha valahol nem fed eléggé.
    Meg az is lehet, hogy ezekben az alap Gateronokban ennyi van. A hangtompító szilikon pad miatt eleve nem jár olyan simán, mint akár egy sima Red stem-je.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák