Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    Összeállt a wireless Bakeneko60. Majd ki fogom még próbálni 1.2mm PCB-vel (sajnos vezeték nélküliben nem találtam 1.2mm PCB-t hozzá, úgyhogy az majd vezetékes lesz), de a jelenlegi összeállitással is elégedett vagyok egyébként, nagyon szép a hangja és kellemes rajta gépelni.

    A bakenekot EU-n belül sajnos sehol nem láttam készleten, szállitás szempontjából pedig a Wuque Studio tűnt a legjobbnak, de úgy látom jelenleg nem elérhető náluk. A következőket használtam még fel:

    Wireless PCB: Cyber60 ( [link] )
    POM Plate: [link] (itt van a Bakenekohoz PE sheet is: [link] )
    Gummy o-ring: [link] a Bakeneko-hoz gyárilag 50A keménységű o-ring-et adnak, szerettem volna puhábbakat is kipróbálni, azt itt találtam. Illetve a gyári o-ring-el ez a mount csak clip-in stabilizátorral működik, mert a csavaros stabilizátorok túl vastagok (az o-ring az a plate és a PCB között megy, és ott a csavaros stabilizátor egy picivel több helyet foglal, mint a clip-in, de ez épp elég ahhoz, hogy az o-ringet túlságosan kinyomja, igy nem fog a házba férni. Itt találtam vékonyabb o-ringet is mint a gyári, amit csavaros stabilizátorokkal tudunk használni. Először ilyen vékonyabb o-ringel és csavaros Owlstabs stabilizátorokkal használtam a Bakeneko-t, de igy is nagyon szoros volt, bár igy már befért a házba. Most viszont váltottam a gyári vastagságú, csak puhább o-ringre, és TX clip-in stabilizátorokra, igy összességében jobb lett a gépelési élmény a vastagabb o-ring-el.

    Akkumlátor: [link] mivel a bakeneko házában nincs gyárilag kialakitva hely az akkumlátornak, igy igyekeztem minél vékonyabb akumlátort keresni. Ez az akkumlátor kevesebb, mint 2mm vastag, viszont ez is túl vastagnak bizonyult. Szerencsére nem szúrta át a PCB az akksit, de az akksi papirján láttam nyomokat a PCB hátoldaláról, pedig direkt oda helyeztem az akkumlátort, ahol a PCB hátoldalán a legkisebb alkatrészek vannak. Végül maróval leszedettem a ház belsejéből 2mm-et, kialakitva az akkumlátornak helyet:

    keycap set van sok féle, most éppen ez van fent: Keychron PBT doubleshot [link]

    A ház Navy blue, nagyon szép szinárnyalat, de ahogy azt sok felől hallani lehetett, a festés illetve a ház megmunkálása nem tökéletes, de annyira nem vészes egyébként, nem különösebben zavar. Majd ha zavarna akkor lehet elküldöm egy cerakote-ra :) Bár akkor már lehet szint is váltok valami különlegesebbre, pl élénk citromsárga, narancssárga vagy neonzöld. :DDD

    Vezeték nélküli, de néha nyilván töltögetni kell, illetve ha játszanék vele, akkor is inkább vezetékkel használnám, igy kapott még egy mágneses csatlakozót: [link]

Új hozzászólás Aktív témák