Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz ap-c #74069 üzenetére

    Persze. Egy otszor dragabb billentyuzet valoszinuleg nem lesz otszor hosszabb elettartamu. Erre en is nagy penzekben mernek fogadni. Ellenben nem mindegy, hogy azalatt a par ev alatt mennyire kenyelmes lesz hasznalni, mennyire fog kezre allni, vagy osszessegeben mennyire lesz az egyeb elvarasaidnak megfelelo.
    Bar en meg a hifi-s dolgokban nem vagyok annyira otthon, nem hiszem, hogy ott ez nagyon mas lenne.

    Szerintem ami ajanlasokat itt kapsz, es eddig itt kaptal azok teljesen rendben vannak. Ahogy kovetem a topikot, ugy akik eddig neked ajanlottak, azoknak tenyleg elso kezbol vannak tapasztalataik az emlitett szegmensel - es nem veletlenul probalnak meg egyik-masik billentyuzetre rabeszelni.
    Ha te nem erzel egy budget es egy itt ajanlott billencs kozott lenyeges kulonbseget, akkor orulj neki (tenyleg :) ) mert sok penz maradhat a zsebedben, csak ne hidd kerlek azt, hogy ha van komplett billentyuzet 3k-ert vilagitassal es mindennel, akkor ennek a magasabb kategoriaban is ugyanilyen olcsonak kellene lennie. Mert nem. Brutal kulonbsegek vannak a minosegben. - Nem mindenhol es mindenben, de ahol igen, arrol boven irtunk mar itt. - es azokrol is, ahol nem. :U

    [ Szerkesztve ]

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák