Új hozzászólás Aktív témák

  • Alan[HUN]

    senior tag

    válasz ap-c #74068 üzenetére

    itt jellemzően mechanikusokat keresnek az emberek, abban pedig az általad leirt paraméterek konkrétan kizárják egymást. - Ezért, természetesen nekem is feltűnt, hogy nálad a mechanikus nem követelmény, ezért írtam utána, hogy ollós, vagy membrános lesz a te választásod. Azért írtam ollósat, mert azok jellemzően halkabbak, a 3000 forintos kukamazsola kategóriát leszámítva (félre ne értsd, megvan azoknak is a helye, de ott messze nem a tartósság a cél) jellemzően mind a membrános, mind az ollós úgymond "halk".

    Azt nem tudjuk megmondani mennyit áldozz rá, amennyit neked megér - én vezetem szorgosan a táblázatomat, és 6 kiló felett járok, de nyilván ez, ha nem a hobbid, akkor irreálisan magas.

    Összefoglalva, szerintem ennél többet már nem igazán fog tudni neked senki segiteni, én azt látom sajnos, hogy amit te keresel, az egy elég nehéz kategória, és ha találsz valamit ami megfelel (mondjuk a csendesre nem keresve külön), akkor azt érdemes megvenni olcsón és ha nagyon nem jön be, akkor meg élni a 14 napon belüli visszaküldéssel.

    Tapasztalatom szerint, ha valamihez eleve úgy állsz hozzá, hogy fogyóeszköz, akkor az első olyat, ami kb. megfelel meg kell venni, ha jó, akkor jó, ha nem, akkor next és ha megvan az, ami 2-3 évig kiszolgál, akkor maximum azt cserélgeted. Mi itt egyrészt azért költünk többet, mert van egy fura kattanásunk és szeretünk ezzel matatni, másrészt meg valamilyen oknál fogva úgy döntöttünk egy ponton, hogy inkább legyen valami jobb minőségű (ami igen, akár 4-5 évig is simán elműködik) sokáig, minthogy 2-3 évente cserélgessünk valamit, ami közepesen felel meg a kívánalmaknak.

    Ha ebbe az irányba hajlandó vagy lépni, akkor kb. 30, nagyon max. 40e forintból talán ki lehet hozni az általad kért elvárásokat, de ez nemzetközi rendeléssel és minimális (egyszerű de kb. 2-3 óra) szereléssel jár. Ha pedig nem cél, akkor nekem úgy tűnik, hogy amit tudott, az mindenki bedobta a közösbe, ezen felül mi is csak kézzel tudunk keresgélni, de ugye ezt te már végigcsattogtad nagyrésztm ha eközben nem tűntünk barátságosnak/kioktató lett volna a hangnem, akkor elnézést, és sok szerencsét a megfelelő billencs megtalálásához! :R

Új hozzászólás Aktív témák