Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz Veron #74224 üzenetére

    Még annyit tennék hozzá a double-shot Aifei témához, hogy két sorozat érhető el közülük az Alin. A régebbi, ahol az accenteknél (a 3. szín, Enter, Esc, Space, stb.) minden készletben van két-két X és O. Ezek, ha jól tudom, double-shot ABS-ek.
    Van viszont egy újabb verzió, igaz nem minden színkombinációból, aminél több infó is arra utal, hogy double-shot blended PBT a kupak alapanyaga, ami PBT és ABS keverék, ami feltehetőleg jobban ellenáll a kopásnak, fényesedésnek, mint a tisztán ABS, de persze kevésbé, mint a rendes PBT. A feliratok pedig valamilyen kopó műanyagból vannak.
    Ez a sorozatban a fenti X O legendek helyett több variáció is van, amiket én találtam, azokban vitorlás, csillag, stb. van.
    Garancia persze nincs rá, hogy sokkal tartósabb lesz, de én személy szerint utóbbiból választanék, ha megtalálható belőle az a színkombináció, amit keresel. Akár innen: [link]

    Amúgy Keychron "double-shot PBT-"je is ilyen blended PBT, mint kb. mindegyik magát "double-shot PBT"-ként hírdető külön készlet. Valódi, nem blended double-shot PBT kupakokat csak ketten gyártanak most (a Monokei féle is az, ugye?), mindkettő komplett bill.-ben értékesíti őket.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák