Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz coolpet #74364 üzenetére

    Az a helyzet, hogy a CK szinte semmiben nem lenne előrelépés. A Durandallal szemben ez lebegő kupakos és az amúgy tetszetős szállcsiszolt fém Plate-tel együtt elég sokat ront a hangzásán, amin érdemben alig lehet javítani. Többen is próbáltuk, legtovább Throme jutott, keress rá, ha érdekel. Megkockáztatom, hogy a Tesoro ebből a szempontból alaphelyzetben is halkabb.
    A CK kupakjai a szokásos festett, lézerezett vékony ABS kupakok. Hogy mikor kezd el fényesedni, azután kopni, az leginkább a bőröd sajátosságaitól függ (mennyire zsírosodik). Van, akinek pár hónapon belül, másoknak akár néhány évig is kihúzza, de a végén biztosan be fog következni.

    Ha nem kopó kupakokat szeretnél, akkor a helyedben valamilyen dye-sub PBT készletet néznék. Magyar feliratosból a Keychronnak van választéka, de sajnos a Durandal alsó sorához nem felel meg. A CK-ra jó lenne, de a kettő együtt már kilóg a keretből jócskán, onnan már egy Varmilo sincs nagyon messze árban, ami minden szempontból jobb, mint a CK, akármilyen kupak is megy rá.

    M.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák