Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    senior tag

    válasz mokuswking #74376 üzenetére

    Mind a két teljes méretű K-nál (K10, K1 SE) az ISO hiánya a gond a magyarításhoz.
    A legtöbb, amit ki lehet hozni belőlük egy ANSI bill-re hogy lemondasz az Í-ről (helyette AltGr+I = Í és AltGr+j = í) és az Ű feliratáról. Utóbbi ugyan benne lenne a magyar kupak készletben, de egy sorral lejjebb és 1U szélességű, az ANSI "|\" ennél szélesebb és az egysoros Enter feletti sorban van, eltér a profil alakja.

    Magyar a készletből házon belül van normál magassághoz jobb minőségű, nem átvilágítós [link] . Átvilágítós, vékony, festett ASB pedig a K8 magyar készletével kombinálva, ami az eltérő Enter, bal Shift, stb. miatt amúgy is kellene. [link] vagy fordítva [link] .
    Elvileg LP-ben a K3 sötétszürke magyar készlete is felhasználható a K1 SE alfáihoz [link] . Ez a Keychron saját, külpontos stabilizátoraihoz jó, ha jól láttam a K1 SE is ilyen.
    A kérdés, hogy ez a K3-as készlet ABS vagy double-shot PBT. Ha utóbbi, akkor a K1 saját átvilágítós kupakjaival nem lesz valami szép. Ebben az esetben esetleg ezzel [link] lehetne össze kombinálni a K3-ét, de akkor már csak a kupakokra majd 30eFt-ot költenél...:(

    Szóval nyögvenyelős ez a kombinálás és hát a fene tudja mennyire tetszetős a végeredmény.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák