Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz 1 among many #80967 üzenetére

    A Duckyval két gond van. Többen is jeleztek minőségi problémákat velük kapcsolatban, volt, akinek a csere bill. is hibás volt. A másik, hogy ha magyar felirattal szeretnéd, akkor az festett lézerezett és emiatt idővel fényesedő majd kopó ABS kupakokkal szerelik. A német és az angol ezzel szemben doubleshot (ami szintén fényesedig idővel, de a feliratot nem bukod legalább.) Előnye a forrasztás nélkül cserélhető kapcsolók és, hogy gyárilag jár hozzá hangtompító szivacs.
    A Varmilo ezzel szemben jó minőségű, magyar feliratos dye-sub PBT kupakokkal jön, ami nem fényesedik, nem kopik, cserébe nem világít át rajta a LED, csak a kupak körül ad egy kis hangulatfényt és maguk a kapcsolók forrasztva vannak. Ha a Varmilo nem lenne elég halk számodra, akkor sokkal nehezebb halkítani rajta. Összességében viszont az itthon kapható készre szerelt billentyűzetek egyik legjobbja.
    Mindkettőnél érdemes még azzal számolni, hogy a mostani új Cherry MX kapcsolóknak kell egy kis idő, mire bekopnak, addig enyhén reszelős lesz a járásuk.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák