Új hozzászólás Aktív témák

  • Molydeus

    őstag

    válasz PROTRON #86204 üzenetére

    Legközelebb köss jobb üzletet, kérj átvételi díjjat. :D
    A CM-hez képest van különbség a filozófiában és az tény, hogy a Tartarus a hüvely alá szervezett kontroljai hasznosak. A Controlpad inkább egy nagyobbacska makropad.
    Én az egyik görgővel a KVM-et kapcsoltam (ennél jobb megoldásom azóta sem volt erre), a másikat profilváltásra használtam. Nyilván nem olyan gyors, mint egy QMK/VIA képes bill. layer váltása, de arra jó volt, hogy szeparáljam a munka kiosztásokat, meg ezektől a játékokét. Abban igazad van, hogyha folyamatosan kellene egy görgő, ahhoz túl messze van.
    Először kampányban ment, utána néhány évig folyamatosan is elérhető volt a saját EU-s boltjában, én is onnan vettem. Pár hónapja még lehetett kapni, lehet kiszórták a készletet.
    Az aimpad szerintem azoknak lehet jó, akik stabilan tudnak bottom-out nélkül gépelni és emellett kacérkodnak a rövid úthosszú kapcsolókkal. Én játékban szenvedtem vele egy rövid ideig, aztán feladtam, mert se a szimulált analóg kart, se a két állású leütést nem tudtam harc közben hatékonyan használni. Viszont nem "stresszhelyzetben", egész jól tud menni a kétállású funkciók.
    Kicsit sajnálom is, hogy egy éve dobozban áll, mert az első jó lépésem volt egy kényelmes setup felé és nagyon jól szolgált évekig, de a Q0+ azért több mindent tud a layerek révén és hát összehasonlíthatatlanul halkabb.

    M.

Új hozzászólás Aktív témák