Új hozzászólás Aktív témák

  • zümzümm

    senior tag

    válasz *Ropi* #40436 üzenetére

    Nem boltban, hanem kereskedőtől vettem, szóval gyári gari nincsen rá, csak érdekelt volna hogy erre van-e gari úgy egyébként, hogy tudjak a kereskedő felé érvelni.
    Attól félek, hogy nem is az ajtó van elszabva, hanem a váz azon része ahol az ajtó rögzül. Szóval a problémát az adja, hogy ajtó, a rögzítő tengelye mentén, kinyitott állapotban egy lehelletnyit fel le mozog. De ez 1 mm sincs, talán 0,5mm sincs. Csukott állapotban kb 0,1-0,2mm lehet a mozgása, de ez épp elég ahhoz hogy hangot adjon ki amikor fogást váltok. Ugye a tenyeremmel pont ott a jobb alsó sarkánál "nyomom" a vázat ahol az ajtó is van, és ahogy fogást váltok vagy elveszem a kezem, akkor adja ki azt a bosszantó hangot. A régi műanyag borítású nyomógombos mobilok adtak ki anno ilyen hangot amikor az ember a markában megszorította és az illesztékeknél nyekeregtek.

    Az ajtó cseréhez nagyon meg kell bontani a vázat? Ha nagyon szét kell szedni, nem tudom bevállalnám e. Plusz tartok tőle hogy összekaristolják nekem a vázat és az LCD-t.

Új hozzászólás Aktív témák