Új hozzászólás Aktív témák

  • peti85

    senior tag

    Jött ma az email, hogy döntés született a napelemes pályázatunkkal kapcsolatban, lépjek be a felületre. Ó mondom végre itt a TO. Belépés után viszont megdöbbenve látom, hogy elutasították a pályázatunkat az alábbiak szerint:

    Kapcsolódó egyed: RRF-6.2.1-21-1-2022-05628 - Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva
    Döntés jellege: Jogosultsági döntés
    Döntés típusa: Támogatási kérelem nem jogosult
    Döntés dátuma: 2022.10.14.
    Döntés indoklása: A Felhívás 1.1 Támogatást igénylők köre c) pontja alapján azon nagykorú természetes személy részére nyújtható támogatás, aki megfelel a jövedelmi előírásoknak, azaz a beruházással érintett ingatlan, 2020. évben jövedelemmel rendelkező tulajdonosainak 2020. évi személyi jövedelemadó bevallás szerinti összevont jövedelmének egy főre jutó összege 0 forint és 4.850.000,- Ft közé esik. Tájékoztatjuk, hogy a benyújtott dokumentumok alapján a beruházással érintett ingatlan tulajdonosainak egy főre jutó jövedelme meghaladja a Felhívás által előírt jövedelmi korlátot, így nem felel meg a Felhívás 8.1.1 Nem hiánypótoltatható jogosultsági kritériumok 1. pontjának („A Pályázó megfelel a Pályázati Felhívás 1.1. pontjában rögzített Pályázókra vonatkozó feltételeknek”). Fentiekre tekintettel a támogatási kérelem elutasításra kerül.
    Döntés rögzítésének dátuma: 2022.05.04.

    Ennyire hülye nem vagyok hogy ha az alapfeltételnek nem felelnénk meg akkor is beadnám. :W
    Beadtuk a jövedelemigazolásokat is, bőven a határ alatt van az átlag. Mindegy, jeleztem a pályázatíróknak, intézzenek valamit.

    HP Elitebook 8560w DreamColor | Realme GT Master Edition | Samsung Watch 5 Pro | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX

Új hozzászólás Aktív témák