Új hozzászólás Aktív témák

  • adik

    őstag

    válasz Gordiann #2864 üzenetére

    Tiszteletem az Uraknak és az Offline Hölgyeknek,
    vakuk:
    hálistennek a felsoroltakat mind volt alkalmam kipróbálni.
    Sigma: buta, mint hat ökör, és bár van, amelyik már új korában is nyöszörög, nem fog szétesni. Ha tudsz vakuzni, akkor a legjobb választás. Nem sárgás, manuális módban azt teszi, amit kérsz tőle, és nem is tölt vészesen lassan. Oh, és akkorát villan, mint állat.
    Metz: autómata módban is nagyon okos, plusz a nagyobb típus beépített második villanója is majd felér egy világmegváltással. A kezelése szerintem mindkettőnek kaotikus, és az anyagminősége is hagy némi kivetni valót. Ha nem lenna akkora gyártási szórása, amekkora, akkor azt mondanám, hogy megéri.
    Pentaxok: semmi extra, de az jól. Autómatában is tökéletesen müxik, és a kezelési is egyértelműbb, mint a Metznek, mégis a második villanó - és az áregyezés miatt az előbbit választanám, dacára a megbízhatatlanságának.

    Markolat fronton még csak a gyári és az Ansmann merénylete volt kezemben, talán ebben, vagy a Nagy Pentaxban le is írtam utóbbiról egy horror-történetet, úgy vagy egy-másfél éve. Szerintem szigorúan gyárit szabad csak - most már annak is leesett az ára kellemesen.

    Kettő, csipkebokor vessző!

Új hozzászólás Aktív témák