Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz S e t h #106979 üzenetére

    No Man's Sky: 2021 őszén vettem meg potom pénzért (3k), és nekem nem megszokott, hogy közel 90 óra ugrott bele tavaly év végéig (2021 messze legtöbbet játszott játéka nekem, tehát nagyon megérte), amikor is a az EA Play-be érkező It takes Two, majd a hirtelen szintén elérhető Mass Effect 3 ütötte ki a nyeregből 2022 elején.
    Gyűjtögetsz, fejlesztesz, felfedezel, rajtad múlik, mennyire vagy agresszív :) Az eleje strukturált, utána fokozatosan egyre szabadabbra enged a játék. Nálam speciális, hogy igazán bele sem tudtam kezdeni az alapjáték későbbi fázisba: nagyon lekötött az időszaki, időkorlátos tartalom az ún. expedíciók [link] . Ezek strukturált, időben korlátozott ideig elérhető, és határidőig teljesítendő küldetések, ahol minden egyes expedíció tematizált, egy külön mentés, a 0-ról indul, de fejlődésed az elért jutalmakkal az alapjátéknál gyorsabb. Ráadásul a megszerzett főbb jutalmak megoszthatóak az egyéb mentésekkel. Ezekkel töltöttem rendere 16, 18, 21, 8 órát, míg a fő mentésem 24 óra körüli (most látom, hogy a 2022 év eleji 5. kimaradt, és van egy új éppen futó aktuális 6. még 4 hétig; szerencsére valószínűleg, mint az első négyet 2021 végén lehetett (így lett meg a Normandy a Mass Effect-ből), valamikor majd újra lehet majd játszani a kimaradt 5.-et is).
    A 2 utolsó nagy update-et még ki sem tudtam próbálni: az egyik a robot őrszemeket (sentinel) fejleszti, a másik április közepétől az űrbéli alvilágot hozza be a játékba (Outlaws), emiatt (na, meg a friss epxedíció) most újra aktiválom magam :)

    Szerk.: + LÁZ: Ja, most látom, hogy döntöttél, bocs. Egyébként ahogy én játszottam pont a félelmeteket, a végeláthatatlanságot kerülte ki, az expedícióknak van végem, határideje így inkább rogue-likeszerűség lett egyelőre :D Ha csak ennyit játszottam, akkor is többszörösen megérte :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák