Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz Wolfy33 #48936 üzenetére

    Nincs VRR support feltehetően nem is lesz mert a Sony bemondta rá az unalmast azóta terelnek és igérgetnek, a garanciázása jóval szarabb az LG-nél pláne a magyarországi Sony képviseletében dolgozó kóklereknél, képminőségre bármelyik oled hülyére veri, és a 9-es oled szériától nagyjából felesleges a beégés miatti para. Ha meg kikerül az oled a képből, és led akkor samsung. A jóval korrektebb garanciáztatás, a VRR támogatás miatt.
    De hogy őszinte legyek, ugyan akkora méretben közel azonos ár mellett csakis oled. Azonos ár mellett sima ledesek jócskán alulmaradnak. Másfélszeres áron tudják egyedül film módban (game módban nem mert kapásból localdimming lebutul hogy ne legyen iszonyat input lag) )megközelíteni az oledet. Olcsóbban meg kategóriákkal gyengébb képet adnak.

    XH90 Oled Sony-tól meg ugyan úgy garancia szempontjából egy fos az LG ügyontézéséhez képest. Képminőségben meg egy LG C sorozathoz képest nagyjából annyira minimal különbségek vannak a hasonló vagy drágább oled modelleknél hogy szimplán nem éri meg többet fizetni értük. Sajnos az LG azegyetlen aki hajlandó bandingos, tintes illetve beégett oled panelek garis cseréjére. A többi gyártó általában ilyen problémával elzavar. Magyar Sony szervíz meg eleve kritikán aluli.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák