Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koby11h #99980 üzenetére

    Én magam évek óta járok ki, és már megvan a fix köröm, hogy hová megyek stb.
    ha hazajövök, vigyázok a pénzre, nem hülyülök meg. De sokan nem így vannak ám, nem egy arcot ismerek, aki hazajön, két hétig jagermaister folyik a csapból is, mindenki a vendége, 750 ezres telefonja van, taxival megy mindenhová, aztán 1 hónap múlva nem győz kölcsön kéregetni, a második hónapban meg segélyért áll sorba ...

    Igazából szerencsésnek érzem magamat, mert nekem anno a semmire kimenés is bejött (na ezt mondjuk nem annak köszönhetem aki kicsalt, hanem annak, hogy talpraesett voltam, és jól beszéltem anglolul, és amikor kiderült, hogy bukó van akkor azt mondtam h nem azért jöttem ide, hogy holnap hazamenjek minusszal) de tényleg megvan az a réteg, aki kimegy, megszívja, esetleg kimegy, hazajön 1-2 hónap múlva elveri a pénzt, és "soha többet külföld" címszó alatt behúzza az X-et a mi bölcs vezérünkre, és örül, hogy minimálbérért egy gyárban robotolhat.
    Az ilyen mondja el leghamarabb, hogy hülye vagy te ha kimész... Nekem mondhatja, négy országban tizensok alkalommal dolgoztam, összességében éveket éltem különböző külföldi országokban, szóval nem tudnak meghatni, a saját tapasztalatomnak jobban hiszek.
    (azt már nem is írom, hogy három kontinens közel húsz országában járva mennyi mindent láttam)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák