Új hozzászólás Aktív témák

  • #31600896

    törölt tag

    Az évtized üzlete várja áldozatát a jófogáson. Csak 30 ezer forintot kér érte emberünk.

    Panasonic SC-AK18 minihifi. (semmi extra, a Dunát meg lehetne tölteni az ilyen cuccokkal)
    Link

    Kiemelnék pár nagyot hangzó tényt a "gépről". Persze a fele se igaz.

    "Szerintem az egyik legjobb hangú mini hifi, amit valaha a Panasonic-nál gyártottak." - más hirdetésénél is ez egy jól bevált mondat.

    "mormoló mélynyomó mindkét hangfal aljában.4x ekkora hangfalakat is megszégyenít.." - a 10 centis mélyközép kiveri az ablakot is. ;]

    "Hibátlan magnódeck 2x2 motoros, oda-vissza játszó, elektronikus vezérlésű teljes mértékben. Olyan felvételt készít, hogy a CD hanhgjától nem lehet megkülönböztetni szinte . Hangfal 2 utas bassz-reflex kialakítású. dübörög, csilingel, ahogy elvárnád egy 10x drágábbtól." - szánalmas.

    "Egyébként megjelenésekor 160. 000ft felett volt az ára." - kemény 70 ezer forint volt. :U

    "Cd játszó az utolsó teszt alkalmával kiszedett a tárból lemezzel együtt kis plexi karikát, előtte jó volt, most nem tartja a tárban a CD-t. " - Szóval az előző gazda rosszul csomagolta be, és a futár által sérülhetett. :U

    "Tűéles a 4 színű kijelzője!Fényerőt automatikusan állítja be. Ha sötét van lejjebb veszi." - baromság, valaki lehet elhiszi a képeken meg az látszik, hogy sok kijelző szegmens már elfáradt, valahol játszott a kamera fényérzékenységével és azokon a képeken éles a kijelző.

    Régi hifitorony komponensek beszámítása lehetséges. - Képben van hogy lehet átverni a hozzá nem értőket, azért ilyen tenyérbemászó a szöveg, és az ár is pofátlanul magas.

Új hozzászólás Aktív témák