Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz autotaxmo #4416 üzenetére

    Akkor a térerővel van "csak" problémád T-hez viszonyítottan és netes sávszélességgel, hívások hangminőségével, stb.. viszont nincs?

    Kicsit kiegészíteném tapasztalatodat saját térerős leskelődésemmel - természetesen a teljesség igénye nélkül, csak ahol jártam és épp eszembe jutott ránézni :B (szerencsédre Y és T SIM van a telefonban illetve Y netes SIM a TABomban), de lényegében arra voltam kíváncsi, hogy az S23 hozza-e a korábbi P30-al elérhető térerőt, mert azért az Samsung előd telefonjairól nem éppen jókat lehetett ebben a tekintetben olvasgatni. Annyit azért hozzáfűznék, hogy a P30 és S23 nem egy időben lett ugyanott nézve, viszont ahol szerepel az S8+ az az S23-al egy helyen és időben lett nézve, illetve TAB-nál volt 4G és 5G is nézve, míg S23-at lekorlátoztam LTE-re, hogy P30-al összehasonlítható legyen, tehát a P30 és az S23 egyik esetben sem volt 5G-n (P30 ugye nem 5G képes :B )

    Szerk.
    Amúgy ajánlom azért olvass bele a flottás, netfone-os, yettel-es topikokba, sajnos nem emlékszem melyikben volt az utóbbi 1-2 hétben szó a Y és T mobilhálózati kiszolgálásának eltéréseiről, bár az nem a térerő tekintetében hasonlított, hanem inkább sávszélesség/minőség tekintetében

    [ Szerkesztve ]

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák