Új hozzászólás Aktív témák

  • Lordus

    senior tag

    válasz mikrofon #11065 üzenetére

    koszi a reakciot!

    nalam jelenleg az a helyzet, hogy 2 het telt el frissites utan. volt arambol kihuzos unrainditas - nem.oldotta meg. sima ki/bekapcsolas 100x - nem.oldotta meg. mikrofon ki-bekapcsolas 200x - nem oldotta meg.
    most ott tartok, hogy ket het alatt neha eltuntek, neha csak ketto vilagitott, neha csak 1, rovid ideig egy sem, de mindig visszajott a 4.
    az engedelyeknel a mikrofontol minden appot tiltottam, de akkor sem akarom bekapcsolni. szoval varok...
    sajnos a szoftveres gondot azert nem hinnem, mert nullara volt gyalulva (frissites, reset all, reset shop) es indulas utan barminek a telepitese nelkul jottek a sarga ledek...
    es nem ertrm, hogy miert joforman csak nalam, mert a kollega hajszalra ugyan ilyen keszulekenel ugyanezzel a frissitessel meg csak nem is latta a sarga ledeket... szoval ez teljesen kaosz...

    gyuru: koszi, ez mar volt, frissites elott, amikor nem volt hangja a moziverzumnak. azt megoldotta. de meg ezzel varnek.

    [ Szerkesztve ]

    DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.

Új hozzászólás Aktív témák