Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Látom néha azért még az 55C645 is szóba kerül a 805 mellett. :DDD Én is jövök kicsit "offolni". Biztosan nagyon brutális lehet a fekete a 805 esetében, én már a 645 feketejététől is padlót fogtam és a HDR és DV is bejött már ezen a tévén is.
    Pedig én nem is ugrottam olyan nagy szintet - Philips 50PUS6504 volt előtte - és mégis olyan Xboxozni és Playstationt használni hozzá képest mintha minimum 2 konzolgenerációt ugrottam volna át.

    Viszont kérdeznék olyanról amit még senki nem hozott fel témának. Ti milyen löttyöt és törlőanyagot használtok/használnátok a tévék kijelzőjének tisztán tartásához?
    Azért mégiscsak nem egy gagyi noname készülékünk van most sokunknak hanem nagyjából 200K-s tévék, amit nem szeretnénk foltossá tenni vagy összekarcolni a kijelzőjét...

    Valamint megtaláltam a csatornaszerkesztő progit nagynehezen, elsőre megijedtem mert nem biztonságosnak titulálta a Chrome de aztán rámentem az oldalra és sikeresen be is töltődött a Cedit program.

    Mondjuk a használatára eddig nem igazán jöttem rá - van aki esetleg már belakta a progit?

    Nálam a C645-nél az Üzemórát a Beállítások - Rendszer - Névjegy - Állapot -Futásidő menüpontokban találtam meg.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák