Új hozzászólás Aktív témák

  • BlueSteel

    tag

    válasz Celtis #26810 üzenetére

    Ezt én is, az első posztom óta is, sokszorosan csak megerősíteni tudom. (Korábbi posztom kikereshető, ahol részletesen leírtam mindent. A TV 65c805.) Semmilyen beállítás nem segített. A filmek alapból is akadnak mozgásmegjelenítés nélkül, azzal együtt meg szappanoperává változnak már a minimum értékeken is. Azóta feltettem a v062-t (ott is jobb volt a mozgás és a képminőség is a v098-hoz viszonyítva, viszont voltak hibák (pl. időnkénti villódzás minden film alatt), ezt követően felment a V999 v1. Itt a feketék olyanok, mint a v028-nál, igazán mélyek, a 720p tartalmak is korrektek, DV jól működik, és a mozgás bár nem tökéletes, de sokkal jobb, mint a v098-nál, és skálázható, akárcsak az élesítés (nálam de-judder 2, de-blur 1-es értéken vált be leginkább, itt már simít, de nem szappanopera). A gyári videolejátszó már ugyanúgy működik, mint a v098-nál (pl. automatikusan behúzza a feliratot).

    2k 144Hz és 4K 120 Hz gaminget is próbáltam, G-Synccel, HDR-rel, PC Desktopként is használom a TV-t, egyelőre ott sem tapasztaltam problémát.

    Hozzáteszem, TV-adásként csak Tarr mobiltv-t nézek böngészőből, durva képhibába eddig nem futottam bele, kábeltv-m nincs.

    SDR tartalmaknál, a Local dimming közepes beállítás sokkal jobb képet ad, mint a high. Ott túlszaturálja a fényes jeleneteket (gyertyafényeknél észrevehető halo veszi körbe a fényes területet), és sötétíti a képet.) Ez már igaz volt a v098-ra is.

    A v098-nál volt egy másik probléma is, amit akkor nem említettem, az appok sorrendjét nem lehetett elrendezni, visszagombra nyomásnál kilépett az elrendező ablakból és minden maradt úgy mint régen.

    Egy-két bug azért itt is van, nem tudom, hogy a V999v3-at érdemes-e még bepróbálni, a fórumokon (pl. Telegramon) azt tartják a legjobbnak.

Új hozzászólás Aktív témák