Új hozzászólás Aktív témák

  • BlueSteel

    tag

    válasz pictigjis #26891 üzenetére

    Ha van két pendrive-od, nem annyira vészes a dolog. :DDD Az egyiken valamelyik img (lemértem, kb. összvissz 15 perc míg települ), a másikon meg az OTA amit fel akarsz tenni, az már gyorsabb. Bele lehet jönni de mire az ember odáig eljut, hogy érti, hogy mit, hogyan, hova, milyen elnevezéssel, órák mennek el olvasgatással, tesztelgetéssel

    Az a vicc, hogy ennek a TV-nek (65c805) ezekkel a paraméterekkel nincs konkurense. Most ugyan nemrég felvitték az árát 399-re, de pár hete még 300-ért meg lehetett venni kuponnal az újat EMagról. Én 335-ért vettem. A c845 egy százassal drágább, és ott nem tudhatod, hogy a Pentonic chipsetes verzió kerül-e hozzád.

    A Hisense u7k gyengébb, az u8kq a tesztek alapján jobb TV (most egy árban vannak), több dimming zónával, jobb hangszórókkal, kevésbé tükröződik, de érdekes módon egy véleményt nem találsz róla a magyar neten, nincs kiterjesztett garancia és elég érdekes megjegyzéseket lehet olvasni külföldi fórumokon a Hisense-ek panelminőségéről.

    Efelett mi van, Sony x90 dupla ennyiért, ami csak FALD-os, nem MiniLED, illetve az OLED-ek, szintén jóval drágábban.

    Úgyhogy aki ár-értékben jót akar venni, le kell nyelnie a firmware-es keserű pirulát... Remélem, hogy a visszajelzések hatására majd kijavítják ezeket a dolgokat. Elnézve a C855 leendő árazását, szerintem a C805 lesz ebből a szériából a legkelendőbb termék, így elég nagy igény lesz arra, hogy normális szoftver fusson rajta.

Új hozzászólás Aktív témák