Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz ssj81 #27148 üzenetére

    Többen írták, hogy ki kell bontani futár jelenlétében. Volt, aki azt írta, hogy egyenesen a futár kérte, hogy bontsák ki, és megvárja. Innentől kezdve én nem is aggódtam egy percet sem, mivel nem voltam otthon, de a párom igen, és jeleztem neki, hogy kérje a kibontást, de nem lesz gond, ez az eljárás. Ha tényleg így lesz, kaphatnak egy kis zsebpénzt.
    Ehhez képest a következő történt: udvariasan, de gyorsan bedobták a nappaliba úgy, ahogy volt, bontatlan csomagolásban, és már mentek is. Amikor jelezte a párom, hogy nem lehetne-e kibontani, akkor teljesen elzárkóztak, hogy őnekik ez nem feladatuk. Lefotózták a sértetlen dobozt, és már ott sem voltak (a zsebpénzt azért megkapták, amit nem értettem, de mindegy).
    Nem volt sérült a tv, de az Emag címkén jól láthatóan ott volt, hogy az eladó milyen szolgáltatásokért fizetett a futárcégnek. Be volt x-elve a "csomag kibontása a vevő jelenlétében". Vagyis kamuztak. :(((
    Amikor kibontottam, gyakorlatilag csak a doboz tetejét kellett lehúzni, miközben a tv a csomagolás aljában megállt. Tehát 1 perc alatt meg lehetett volna ejteni ezt az ellenőrzést.

Új hozzászólás Aktív témák