Új hozzászólás Aktív témák

  • mikrofon

    veterán

    válasz turho #8073 üzenetére

    Mindenképpen tegyél egy próbát, hogy teljesen üres pendrive-ot FAT32-re formázol és csak a firmware-t teszed fel.
    A helyzeted érdekessége, hogy teljesen egyedi eset. Egyelőre sehol nem találok én sem ilyen esetről tapasztalatot. Se arról, hogy nem lehetne vissza frissíteni, sem arról hogy baj lenne a 4K120Hz-cel. vagy villogna a kép.

    Nagyon úgy tűnik, hogy valami hiba nálad van "Csak"
    Mivel vinyóról frissítettél img módszerrel, nem vagyok benne biztos, hogy nem-e a frissítés közben történt valami, mert ugye a img-s frissítés, az a teljes tartalmat, akár több részt is, pl bootloader és egy tárhelyeket is felül írhat. Így elképzelhető hogy eközben nem sikerült a rendes kommunikáció a HDD-vel.....

    Ami viszont szinte biztos, hogy csak img módszerrel fogsz tudni downgrade-lni. Vagy ugye még lehetne a számítógépről Flash-selös módszer, de nem tudom, hogy az TV-re van-e.... (androidos tv box-ok esetén működik)
    Ugye az img-s módszer képes, ujra osztani a particiókat. nah ha ez megváltozott az új béta szoftver miatt, akkor valójában nem az a baja, hogy régebbi, amit most akarsz feltenni, hanem hogy más az adatkiosztás és ezt ismeri fel.

    Azt amúgy továbbra sem értem, hogy ha csak egy hdmi1.4 kábeled volt, akkor miért nem a kábelt cserélted először és csak az után próbálkoztál a béta firmware-rel. Arról már itt is többet értekeztünk, hogy a hdmi 2.1 nagyon kényes dolog, még a dedikált hdmi2.1-es kábellel és eszközökkel sem mindig megy probléma nélkül a 120Hz. Akkor miért menne hdmi1.4-es kábelle....

Új hozzászólás Aktív témák