Új hozzászólás Aktív témák

  • Parallaxis

    addikt

    válasz King Unique #14301 üzenetére

    Ne haragudj, de a válaszaid azt mutatják, hogy halvány elképzelésed sincs arról, hogy miről írok.

    Váltani a desktopok között képzeld tudok (egér gombra is be van lőve), csak éppen azt szeretném elérni, ami ennél az idióta rendszernél nem lehetséges, hogy kizárólag azon a monitoron váltson desktopot, ahol dolgozok, a többit hagyja békén!! No ezt nem tudod megoldani. Az, hogy 5-6 desktop között billentyűzetről váltva felugorjon egy pillanatra a desktop elnevezése, az nem atomfizika, csak kényelmi megoldás.

    A keresés meg annyira nem újkeletű probléma, hogy maga MS is többször írt róla, hogy folyamatban van a fejlesztése, hogy ne legyen ilyen trágya.

    A keresés és a betekintés lassúsága nem csak nálam van, hanem mindenhol ahol eddig néztem. Mellesleg mégis mi a szart kellene egy keresésen beállítani, aminek eleve gyárilag működnie kellene?

    Ha már munkát emlegetsz, akkor ugye nem gondoltad komolyan, hogy majd munkahelyeken ilyen Everything és társai 3rd party programokkal szórakoznak?

    Ha nem találtam volna rá erre a programra, akkor mivel képtelen lennék ezzel a szarkupaccal dolgozni, rég lecseréltem volna.

    Mármint azt akartad írni, hogy a jobbgombos egérkattintás —► rögzítés a tálcára logikus és egyszerű módszert nem ismered és ezért akarsz mindent erővel drag & drop a tálcára szórni,

    A drag&drop nem az amiről te írsz, eleve a fogalommal sem vagy tisztában.
    Adott alkalmazás tálcán lévő ikonjára ráhúzok egy fájlt, akkor nyissa meg a rendszer az alkalmazást és abban a kívánt fájlt. Nos erre a Windows még 2023-ban is képtelen.
    Addig már eljutott, hogy egy már futó alkalmazás ikonjára húzok egy fájlt, akkor 10-ből 8-szor már képes azt megnyitni... Szánalmas (de ez is jó pár hónap fejlesztés eredménye, mert eredetileg ezt sem tudta, pedig a Win10-nél még működött).

    Esetedben az olvasottak alapján lehet jobb lenne inkább visszaállni Macre

    Gondolkodom rajta, mert nekem az idő pénz és nincs kedvem egy fapados rendszert toldozgatni, hogy képes legyen lépést tartani a munkámmal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák