Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Sanyi52 #6047 üzenetére

    Az továbbra sem derült ki ami az előbb már kérdezve lett, vagyis hogy mi a hibaüzenet, arra kellene válaszolni. Ahol igen, akár a 4 db partíció is lehet gond, a 2 db SR nyilván felesleges, ami bizonyára a nem megfelelő (újra)telepítés miatt lett olyan, nem lett korábban rendesen törölve telepítés előtt a céllemez és ott maradt a korábbi Windows "maradéka", stb. + Ha szét van cseszve a Windows és már az SFC + DISM sem tudja javítani, akkor Windows alól futtatva egy repair install in-place upgrade-del megpróbálható, majd utána újrapróbálni az átkonvertálást.
    Másik opció az UEFI-sre konvertáláshoz az előzőleg már linkelt, a Microsoft weboldalán megoldható módszer, valamint akár alternatív módon is megoldható, lásd egy másik válaszban.
    Ha korábban 1x már sikerült eltalálni az UEFI-s telepítést, akkor a jelenlegi esetnél is lehetett volna eleve aszerint és akkor most nem lenne miről beszélni, meg amúgy is rejtély hogy egy UEFI-s modern PC + modern Windows párosításnál miért a legacy módot kell erőltetni. :B
    Az nem derült ki, hogy a rendszerkövetelményeknek maradéktalanul megfelel-e a PC és csak az UEFI + Secure Boot hibádzik, vagy egyéb is. Ha csak az előbbiek, akkor érthető és reális lehet megpróbálni átkonvertálni a telepítést UEFI-sre, ellenkező esetben viszont nem feltétlen kell szenvedni vele, megoldható a W10 —► W11 in-place upgrade és W11 clean install akár nem támogatott hardverkonfiguráción is, lásd egy másik válaszban leírva, linkelve.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák