Új hozzászólás Aktív témák

  • Tomdriver

    őstag

    válasz Tomdriver #1506 üzenetére

    Nos itt van egy leírás NV driverben hogy kell összerakni a surround módot, ami szerintem sokak számára ismert, ami inkább érdekesebb ez a link, ami valahol megoldást talál az én problémámra is.

    Itt ugyan a két azonos márkájú, de eltérő polarítású monitor SR összefűzésének problémájáról ír, de a cikkből kiderül az is, hogy NV oldalon nagyon nem mindegy, hogy három márkára, típusra egyforma, vagy esetleg teljesen más gyártótól származó monitorokat akarunk e összefűzni.
    Végül is van rá megoldás és a cikk írója részletesen le is írja ezt, de számomra az aggasztó vagy inkább hihetetlen, hogy ebben a nagy közösségben én futottam csak bele egyedül. :F

    Kérek akkor néhány fórumtársat, akkor most cáfoljon rá erre a 2012-ben íródott cikkre és jelezze, hogy ő az SR-t nem egy gyártótól származó monitorokkal valósította meg, és végül is minden különösebb nehézség nélkül ez sikerült is neki!

    Ezzel engem is megnyugtatna, egyrészt a tudattal, hogy NV ezek szerint az újabb driverekben már tudja kezelni ezt, másrészt hogy van még nálam is remény arra, hogy végre lesz egy normális surround módom.
    Mert komolyan már a monitorok cseréjén gondolkozom, annyira bosszantó ez.

    Előre is köszönök bármiféle visszajelzést! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák