Új hozzászólás Aktív témák

  • daneex

    csendes tag

    Sziasztok!

    6-8 oranyi prohardver forum olvasgatas utan ugy erzem, lovesem sincs, mit kene venni ;] Miutan evek ota tavol maradtam ettol a szep iparagtol, dacara a sok infonak amit itt a hozzaertoktol hallottam, sajnos nem igazan tudok donteni az alabbiak kozott:

    50"ig:
    PANASONIC TX-L47ET60E
    LG 47LA690S
    SONY KDL50W656ASAEP
    Toshiba 47WL968
    SONY KDL47W805ABAE2

    55":
    Toshiba 55VL963
    Toshiba 55WL968
    LG 55LA640S

    Mind Euronics-es, szeretem a 0%os finanszirozast.

    Amire kellene: 3-3.3 meterrol neznenk, 95%-ban mkv-t streamelnek PC-rol wifin keresztul, tobbnyire este, ha lehet, teljes sotetsegben, de gyerkoc mellett nem mindig jon ossze. Nice to have a CI foglalat (ez egyebkent ugyanaz, amit egyes specekben pcmcia-kent tuntetnek fel, vagy abba mas megy, pl wifi kartya? En a kabel szolgaltatom kartyajat akarom beletenni, hogy kivaltsa azt az otromba set-top boxot).
    Az sem tiszta, hogy ahol nem irjak a DLNA-t, ott azert lehet-e ertelmesen streamelni?
    Ugy latom, a 3D-t szinte nem lehet mar kihagyni, igy nem zavar, ha van, de a smart funkciokat talan jobban hasznalnam, neha radugnek a TV-re egy usb-t kepekkel, zenevel. Jo lenne, ha relative gyorsan reagalna a tv szoftvere a vezerlesre.

    Az 50W656-ba szerettem bele elso korben, de ott "csak DVB-C/S/T-t latok, mashol meg explicit MPEG4-et, bar elek a gyanuval, hogy a ketto fedi egymast.

    Nyilvan a kepminoseg a legfontosabb, de miutan rajottem, hogy a tavolsaggal gyakorlatilag kukazni lehet a fullhd elonyeit, elkezdtem ketsegbeesetten az 55os kepatloban is nezelodni. Persze a ket szegmens kozott 100k kulonbseg van,ami nem elhanyagolhato, de az elozo sony lcd-m is bo 6 evet lehuzott.

    Kicsit idonyomas alatt vagyok, elkapott a boogie, es meguntam, hogy a valas miatt mar fel eve nem latott regi szep TV-m helyett egy 15"os laptop monitoron vagyok kenytelen "filmezni". Ma delutan, max holnap nyelbe utnem a dolgot, legyszives mentsetek meg egy rossz valasztastol! ;]

Új hozzászólás Aktív témák