Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz NGA #22917 üzenetére

    Ok, ebben igazad van és elnézést kérek, ha bárkinek is az jött le a mondanivalómból, hogy gagyi tv kell, csak nagy legyen.

    Nekem soha az életben nem fog szóba jönni sem Technika, sem Blaupunkt, semmi ilyesmi, épp ezért alapvetőnek tartottam, hogy a vidd a legnagyobbat a pénzedért nálam azt jelenti, hogy ha egy 37"-es 805-ös (ha van ilyen méretben) és egy 50"-es 605-ös Sony között kellene választanom, akkor inkább a 605-öt vinném.

    Sokan rámennek a legprofibb képre, a legjobb panelre, meg mindenre, csak, hogy tényleg a legjobb képet kapják és hazavisznek egy 32"-es TV-t és nem veszik figyelembe, hogy 3 méterről nézve hiába minden, hiába a csúcsmodell, ha úgysem fog semmi részletet látni rajta. Akkor már inkább az eggyel alatta lévő osztályból válaszon nagyobbat.

    (de ez egyáltalán nem azt kell, hogy jelentse, mint pár hete írta valaki, hogy neki ott a Technika, 3D, smart, Full HD, LED, 50", minek vegyen Sony-t 200-zal drágábban?)
    A TV-zés soha nem szabad, hogy csak a hangzatos technológiai feature-ok alapján dőljön el, ez tény. (én azokat sem értem, aki azzal jön, hogy neki nem kell a Galaxy S5, mert kínából 40-ért olyan sokmagos, retina felbontású telefont vett, hogy csak na, mindenben veri a Galaxy-t. Csak épp nincs tisztában azzal, hogy a felhasználói élmény nem csak ennyiben rejlik és ettől még, mivel soha nem volt minőségi készüléke, nem is fogja tudni, hogy miért nem olyan értékes az ő kínai 8 magos csodatelefonja, mint a tesztprogramokkal ugyanannyit tudó Galaxy S5) :R

Új hozzászólás Aktív témák