Új hozzászólás Aktív témák

  • gabaly

    tag

    válasz krx21 #6271 üzenetére

    :D "mert bizony nem olyan lesz otthon az RTL mint a áruházban vetített HD demo anyagok!!!" :D

    Nos, akkor még valamit hozzá kell tennem a tévézési szokásaimhoz mert nem szokványos idős pógár vagyok: így kezdődik nagyjából a tré csatorna kiosztása: rtl, tv2, m1, m2, duna........ha jól emlékszem. Ezek közül egyetlen egyet sem nézek nem mert ez így divat, hanem mert nem érdekelnek. Persze F1, 1-1 focimeccs nem akadály azt megnézem itt is. És a félre értések elkerülése végett: a délamerikai mexikói stb filmnek nevezett sötétségeket nagy ívben kikerülöm, inkább szauszpark, femiligay, simpsonék stb, stb, stb. :) jönnek nálam számításban. És amikor sorozatokat említettem akkor a jóbarátok, rémrendes, 2pasi, stb-ről van szó és rengeteg mást is nézek.
    Csakhogy én már végig nyálaztam az összes házimozi topikot hónapok óta, tehát tisztába vagyok a felhősödéssel, plazma beégéssel (és hogyan kerüljük ezt el), sokkal nagyobb fogyasztással az ő feketéje a leg természetesebb stb, stb. Az én kérdésem arra vonatkozott volna legfőképpen, hogy ha én tréhomt nézek érdemes-ééé nagy tévét vennem vagy maradjak a kicsi sonymnál ami kicsi de még mindíg gyönyörű, viszont már egyetlen feliratot sem látok rajta (foci eredmény a felső sarokban meg ilyesmi, nem a nagyobb betűkről van szó) először is mert mint írtam több mint 2 méterről nézem, órákra én nem ülök elé fél méterre, fő a kényelem. :)
    A vacillálásom azért is tart hosszú ideje mert egyesek rettentően lehúzzák az ilyen tévéken az sd adásokat, én meg nem fogom azt a pár hd adást sasolni csak amit a tré ad akár tetszik az adott műsor akár nem.
    Tehát venni, vagy nem venni. :)

Új hozzászólás Aktív témák