Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Építő jelleggel vegyétek következő megjegyzésem. Szerintem a Vantage toplista jó így ahogy van, több éves a program, valóban kár lenne kigyomlálni. Ugyanakkor a hall of fame és a top 10 kategóriákban igenis legyen kötelező az elérhető screenshot.

    A 3DM11 lista takarításával viszont egyetértek, maximálisan. Olyan userek, akik a másikat alsó kategóriák túlméretezett hősének titulálják, arcoskodnak, és pár hétre rá egyetlen értékelhető eredményük nincs, mert törölték a screenshotokat. A 3DM11 lista esetén tehát jogosnak tartom a naprakészen tartást. Ráadásul friss a program, nem tisztultak még le a szabályok...

    A két topik is teljesen más, valahogy "amott" sokkal több az acsarkodás (főleg a tesszellációs móka óta). Itt a Vantage topikban, emlékeim szerint mindig rendben volt egymás tisztelete, és eredményének elismerése.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák