Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    Sziasztok
    Most jutottam odáig, hogy megnézzem az Újpest Fehérvár meccs után történteket. A vicc az, hogy maga a meccs nem is érdekel. Ugyanekkora viccnek tartom az egész hazai focit is. Maradandót ma már csak a pályán kívül vagyunk képesek alkotni. A barátságos meccsek meg nem számítanak.
    A biztonsági emberen jót virultam. Tulokarcú barátunk kicsit meglepődött. Bár lehet hogy annyira nem is, (biztos megzavarták már őt is szurkolóként) hiszen egyetértek azzal, hogy ezeknek a biztonsági bajkeverőknek a balhé a fontos. Tele kisebbségi komplexusokkal, amiket a másfél-két órára kapott "hatalommal" kívánnak ellensúlyozni. Bár ilyen a rendőri állomány jelentős része is, de ez nem az a topic.
    A lényeg az, hogy ezt az egész honi focit el kellene végre felejteni a vezetéssel mehetnek a játékososok is, mert csak bohóckodnak a pályán. Ez vonatkozik a Debrecenre is annak ellenére, hogy tulajdonképpen örülök az ismételt sikerének.Persze más kérdés, hogy a Loki nemzetközi porondon nem tud jól szerepelni, ennyire képesek.
    Szélnek ereszteném ennek az egész fosrakásnak (amit még focinak sem neveznék, nemhogy labdarúgásnak), és azt a raklap pénzt, amit erre költünk, az utánpótlásba kellene fektetni. 20 éve pár ember váltja egymást a meghatározó pozíciókon, lesz*va a sikert, hajszolva a pénzt.
    Persze ez a balhé is jól jött, hiszen megint van miről beszélni, nem csak arról, hogy miként szedik be ismét TŐLÜNK a többször lenyúlt milliárdokat.
    Eljutottam odáig,hogy nem szeretem a Magyar focit

    ui: a szurkolók legalább tudnak futni

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Aktív témák